zondag 18 februari 2018

superheld

Week 8

In de Oblique Technique van deze week staat de 'superheld' centraal, in twee stappen.

Stap 1:
Ontwerp je eigen superheld.

Teken de 'customized'* superheld die helemaal bij jou past.

* Ofwel.... laat het als een echt precies passend maatpak zijn, of een auto/motor die helemaal naar jouw eigen specificaties voor je wordt gemaakt, naar aanleiding van jouw exacte maten en bijzondere wensen.
Kleurenschema, stijl, standaard-accessoires en optionele extra's.....

Net als bij een maatpak, custom bike of one-of-a-kind-car..... jij-en-het-ding zijn 1... het staat niet 'los' van je.

Ook...
Het ding  (in super hoge kwaliteit uitgevoerd, exact naar wat jouw specificaties zijn van wat jou het allerbeste van pas komt en wat jij mooi en fijn vindt), komt pas echt tot zijn recht, kan je pas echt het gehoopte plezier ervan geven....... als.......... je het ook werkelijk gaat gebruiken

Stap 2:
Gebruik je eigen superheld.

Wees jezelf in deze zelfontworpen superheld-modus.
Bekijk je eigen dagelijks leven zoveel mogelijk door de ogen (bril/masker) van je eigen superheld en gedraag je (zo vaak mogelijk) overeenkomstig je 'eigen specificaties' van super.
Is er een 'probleem'?
Schakel dan vooral ook de speciale talenten in, de snufjes en gadgets en accesoires die je niet voor niets in je eigen superheldmodel hebt laten inbouwen.


Net als bij een complete nieuwe 'look' of een spiksplinternieuw auto/motor..... het is 'effe wennen'.....voor jezelf en de mensen om je heen!
Maar als je heel duidelijk zichtbaar dat maatpak met flair draagt en je inzet voor de hele gemeenschap, die bolide vaardig en in stijl gebruikt, terwijl je je inzet voor de hele gemeenschap en je je super-talenten niet alleen maar ter meerdere eer en glorie en uitsluitend voor het plezier van jezelf inzet ( ten koste van de glorie  en het plezier van een ander.... )
dan is dit een superinvestering in een supergemeenschap.

(achtergrond info hoe deze Oblique Technique in de life-stream van mijn samenlevings-bewustzijn tot mij kwam)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten